Nytt år nya tag..

Under hösten har jag kämpat på med ganska tunga grejer som gjort att jag valt bort att prioritera att äta så hälsosamt. Vilket också resulterat i att jag har gått upp ett par kilo igen.
Jag har bland annat varit ganska deprimerad och insåg efter ett tag att jag inte är skapt för att äta LCHF. Hur bra jag än tycker om just LCHF så måste jag lyssna på kroppen och min kropp fungerar helt enkelt inte utan kolhydrater.

Nu till våren har jag bestämt mig för att testa på att räkna kalorier i stället. Jag har skaffat en app i telefonen för att underlätta. Vi får se hur den funkar. Målet är i alla fall att gå ner till i alla fall 70 innan sommaren (det är 7 kg).

På träningsfronten har det stått rätt still sen min operation i slutet av november. Nu har jag dock tänkt att komma igång igen och nu har jag tänkt lägga upp det så att jag kör en PT-tid i veckan och en klass i veckan. På grund av mitt arbetsschema kommer det bli en klass varannan torsdag och då har jag tänkt gå på spinning (30 min) och sen core träning (30 minuter) direkt efter det.

Nu håller vi tummarna att detta funkar så man inte skäms på beachen i sommar.. ;)

Johanna skribent på Fetträtt
Johanna

Äter: Kalorisnålt och mycket begränsat socker intag.
Tränar: SATS, Personlig tränare, jogga
Utmaning: Komma i form!

Publicerat: 2011-01-06 12:00

Kommentera

*
Blogglista.se Blogg listad på Bloggtoppen.se bloglovin Bloggparaden BloggRegistret.se